top of page
Szerző képeWS

Francia Pékműhely a Francia Cukrász Iskolában

Frissítve: 2020. febr. 17.



Kovászos francia kenyerek, leveles tészta, az igazi vajas francia brioche és sok érdekesség a L'École de Grande Pâtisserie-ben. 2019-től újdonság: a kis "Kovász Iskolánk" megnyitott!





Weboldalunkon a WORKSHOP menüpontban folyamatosan meghirdetünk kovász tematikájú eseményeket. Ha mindig is érdekeltek a francia kenyerek és a kovász, nálunk a legjobb helyen vagy!


A tanulóinkat lépésről-lépésre vezetjük be e érdekes szakma világába. Workshopjaink tematikusak, a tananyag terjedelmes, ezért az időtartamot meghosszabbítottuk, per ws 4 óra.


Továbbra is előképzettség nélkül lehet hozzánk jelentkezni, ha még sosem sütöttél, se kenyeret, se sütiket, semmi gond, szeretettel várunk!


Közkedvelt eseményeink:

KOVÁSZOS BAGUETTE

KOVÁSZ és FRANCIA KELT TÉSZTA

KOVÁSZ és FRANCIA LEVELES TÉSZTA


Érdemes mihamarabb regisztrálni, 2 hónapra előre általában teltházasak vagyunk.

Szeretnél bővebb információt, emailben várjuk a kérdéseidet: info@workshopstudio.hu







867 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Commentaires


bottom of page